SDSN Bulgaria is officially launched

SDSN Bulgaria стартира официално

Развълнувани сме да съобщим, че SDSN Bulgaria бе открита тази седмица от ректора Университет за национално и световно стопанство проф. д-р Димитър Димитров и президента на Република България (2012 – 2017) Росен Плевнелиев.

Гийом Лафортюн, вицепрезидент и ръководител на офиса на SDSN в Париж, и проф. Фийби Кундури, съпредседател на SDSN Европа и SDSN Гърция, бяха основни лектори на събитието

Сред официалните гости бяха и доц. д-р Михаил Мусов, съпредседател на SDSN Bulgaria, доц. д-р Шерьо Ножаров, зам.-председател на SDSN Bulgaria, представители на членовете на SDSN Bulgaria Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ и Тракийски университет – Стара Загора, Николаос Теодосиу, председател на SDSN Black Sea, както и представители на Министерството на иновациите и растежа, Националния статистически институт, Сметната палата, Висшето училище по застраховане и финанси, Националния младежки форум и Студентския съвет на УНСС.

SDSN Bulgaria се присъединява към над 50-те национални и регионални мрежи на SDSN в тяхната мисия за постигане на напредък по Целите на ООН за устойчиво развитие, както на местно, така и на глобално ниво.

Виж повече тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *