Присъедини се към SDSN Youth Bulgaria

Присъедини се към SDSN Youth Bulgaria

SDSN Bulgaria обявява конкурс за студенти, които да се присъединят към младежката организация на Мрежата и които да спомогнат за създаването на устойчив свят за бъдещите поколения.

Мрежата за решения за устойчиво развитие на ООН (Sustainable Development Solutions Network – SDSN) е инициатива, стартирана от Генералния секретар на ООН Бан Ки Мун през 2012 г. с цел мобилизиране на глобален опит около Целите за устойчиво развитие. Нейната младежка организация SDSN Youth бе създадена през 2015 г. от проф. Джефри Сакс, за да постави младите хора в челните редици на постигането на ЦУР и днес наброява над 3000 членове по целия свят.

За целите на SDSN Youth Bulgaria търсим младежи, които да бъдат ангажирани в разработването и разпространението на комуникационна стратегия на мрежата, в организацията на събития и насърчаване на постигането на Глобалните цели на ООН, особено сред младежката и студентска общност в национален, регионален и глобален мащаб.

Какви са условията, на които трябва да отговаряте?

  • Да сте студент в университет член на SDSN Bulgaria (https://sdsn.bg/bg/members/)
  • Да имате желание да работите с млади хора от цял свят, с които заедно да търсите решения на предизвикателствата пред постигането на Целите за устойчиво развитие на ООН.

Какво може да очаквате от нас?

  • Възможност да дадете своя принос за постигането на местни и глобални цели като намаляване на социалните неравенства, бедността и глада по света и негативното влияние на климатичните промени.
  • Възможности за професионално и личностно развитие, включително различни обучения, пътувания и запознанства с идеалисти като вас от цял свят.
  • Отворен към нови и креативни идеи и оказването на подкрепа екип.

Процесът на кандидатстване включва попълване и изпращане на онлайн формуляр и последващо интервю. Те имат за цел да представят по-добре личността ви, като ни помогнат да разберем по-добре вашите цели, опит и мотивация. Ние пък ще ви разкрием повече за културата, стремежите и визията на нашия екип. Накратко, бъдете себе си и покажете защо смятате, че сте подходящи да се присъедините към семейството на SDSN.

Краен срок за подаване на кандидатури: 10 юли 2024 г.

Ако междувременно имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected].

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *